Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Σχολής Ικάρων “Unmanned Aerial Systems” 2024

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Σχολή Ικάρων θα διοργανώσει στις εγκαταστάσεις της από 15 έως 19 Απριλίου 2024, το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Unmanned Aerial Systems” – Μη Επανδρωμένα Εναέρια Συστήματα. Παρακαλώ βρείτε επισυναπτόμενη και την επίσημη πρόσκληση.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουν σπουδαστές του Πανεπιστημίου Πειραιά στο εν λόγω σεμινάριο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους, πάνω στις βασικές αρχές των τεχνολογιών που υποστηρίζουν τα Μη Επανδρωμένα Αεροπορικά Συστήματα (UAS) και τις εφαρμογές τους, τις προδιαγραφές και την ταξινόμηση διαφορετικών κατηγοριών,τύπων και αισθητήρων των UASs που χρησιμοποιούνται για πολιτικές και στρατιωτικές εφαρμογές όπως επίσης και τις διαφορετικές προοπτικές για την ενσωμάτωση των UAS στις αποστολές Κοινής Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο,όπως επίσης και η αίτηση συμμετοχής, την οποία πρέπει να μας έχουν αποστείλλει οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής στους κάτωθι συνδέσμους https://hafa.haf.gr/education/erasmus/

https://hafa.haf.gr/en/education/erasmus/

Συνημμένο έγγραφο: Common Module on Unmanned Aerial Systems 2024 at Hellenic Air Force Academy(EN).pdf